Flødebolleskum med hindbærsmag overtrukket med hvid chokolade.- Flødebolleskum med lakridssmag på vaffelbund overtrukket med mørk chokolade og drysset med lakridsflakes på toppen.Flødebolleskum med moccasmag på vaffelbund overtrukket med mørk chokolade.Flødebolleskum med karamel i toppen på vaffelbund overtrukket med flødechokolade og mørk chokolade.Flødebolleskum på vaffelbund overtrukket med mørk chokolade og drysset med kokos.Flødebolleskum på vaffelbund overtrukket med mørk chokolade.Flødebolleskum på marcipanbund med mørk chokolade overtrukket med flødechokolade og mørk chokolade dekoreret med hakkede hasselnødder.Marcipanhjerte overtrukket med mørk chokolade og flødechokolade, dekoreret med nougat og tørrede hindbær. Den mørke chokolade indeholder mindst 70% kakaotørstof.Flødechokolade med saltkaramel og sydesalt.Karamelstang af fløde chokolade og blød karamel i midten. Dekoreret med mørk chokolade.Chokolade med pebermynteindlæg overtrukket med mørk chokolade. Flødechokolade med knas og orangeolie overtrukket med mørk chokoladeTærte af marcipan overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade. Dekoreret med nougatrosetSkum med vanillesmag, mælke chokolade og mørk overtrækschokolade, overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade.Nougatmasse med hasselnødder overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade.Pistaciebrød af marcipan og marcipanpistaciemasse overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade. Dekoreret med pistacienød.Mørk chokoladeplade med mindst 70% kakaotørstof. Indpakket i cellofan.Fløde chokoladeplade med mindst 33% kakaotørstof. Indpakket i cellofan.Kokos stang med marcipan/kokos fyld overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade og toppet med kokos.Lakridsdrøm af marcipan og trøffelmasse med lakridssmag overtrukket med hvid chokolade og mørk chokolade. Dekoreret med lakridsgranulat.Marcipanstang med trøffelmasse med smag af orange overtrukket med mørk chokolade dekoreret med orangeskal.Marcipanstang overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade. Dekoreret med valnødder.Irish Coffee stang af marcipan og trøffelmasse med Whisky og kaffe overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade.Flødechokolade med knas og orangeolie overtrukket med flødechokolade.Marcipan overtrukket med fløde chokolade og mørk chokolade dekoreret med mandler.Nougat med knas overtrukket med flødechokolade og mørk chokolade, dekoreret med hasselnød.Marcipanstang med cognacsmag overtrukket med mørk chokolade.Cremesbrud med hindbærsmag og chokoladeovertræk overtrukket med mørk chokolade.Gaveæske med 40 stk. dessertchokolade. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.Gaveæske med 20 stk. dessertchokolade. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.Flot Hjerte gaveæske med 20 stk. dessertchokolade. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.Gaveæske med assorterede trøffelkugler. Indeholder 3 stk. Jamaica Rom, 3 stk. Cognac, 3 stk. Irish Coffee og 3 stk. Karamel. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.6 gaveæsker med hver 12 minitærter. Indeholder 3 stk. af Irish Coffee, 3 stk. Hindbærtrøffel, 3 stk. Orangetrøffel og 3 stk. Lakridstrøffel. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.Gaveæske med 12 stk. dessertchokolade. Vi har fremstillet hjemmelavet chokolade i flere generationer, og den håndværksmæssige udførelse og de bedste råvarer er stadig betingelsen for den unikke smagsoplevelse.Gaveæske med assorterede mandler. Hver æske indeholder 80g Mandler drageret med flødechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade, 80g mandler drageret med flødechokolade og hindbærpulver, 80g Mandler drageret med flødechokolade og kakaopulver samt 80g Mandler drageret med flødechokolade og lakridspulver.Frellsen Chokolade Lakrids Kugler har et tykt lag af flødechokolade, hvilket giver en fuldendt og intens chokoladeoplevelse. Sæson: forår, sommer, efterår og vinter. Bedst = ALTID!- Mandler drageret med fløde chokolade, mørk chokolade og hvid chokoladeMandler drageret med flødechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade.Frellsen Chokolade Lakrids Kugler har et tykt lag af flødechokolade, hvilket giver en fuldendt og intens chokoladeoplevelse. Sæson: forår, sommer, efterår og vinter. Bedst = ALTID!Flødebolleskum på marcipanbund overtrukket med mørk chokolade.Mandler drageret med fløde chokolade, mørk chokolade og hvid chokolade.Frellsen Chokolade Lakrids Kugler har et tykt lag af flødechokolade, hvilket giver en fuldendt og intens chokoladeoplevelse. Sæson: forår, sommer, efterår og vinter. Bedst = ALTID!
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.